link
Brie de Meaux

Brie de Meaux

Een kaas van rauwe koemelk. Niet gepasteuriseerde melk, is een lopende kaas met een eetbare korst..

Roombrie

Roombrie

Roombrie is een zachte kaas die zowel van rauwe als gespasteuriseerde melk wordt gemaakt. ..

Délice de Bourgogne

Délice de Bourgogne

Een kaas van zachte zuivel uit de Bourgogne streek. De rijping van de kaas is 2 tot 6 weken en he..

le Vieux pane

le Vieux pane

Vieux pane is een romige kaas uit Mayenne. Gemaakt van koemelk met een licht oranje korst. ..

Époisses

Époisses

Een kaas uit de Bourgogne, is een zachte smeuïge kaas, met een oranje/rode eetbare korst. ..

Montagnard

Montagnard

Een kaas uit de Vogezen (tegen de Zwitserse grens). Heeft een goudkleurige eetbare korst en een z..

Camembert Rustique

Camembert Rustique

Een rauwmelkse kaas, van koemelk uit Camembert Normandie. Heeft een rijping van 3 tot 4 weken, en..

Geitenkaas Bergerac

Geitenkaas Bergerac

Een zachte geitenkaas uit Bergerac streek, heeft een eetbare korst, en is geschikt voor koude en ..

Tomme de Savoie

Tomme de Savoie

Is een kaas uit de Savoie gemaakt van koemelk. Heeft een half harde grijze korst. Een zeer aparte..

Comté

Comté

Is een kaas uit de Jura van het koe ras Montbélliard. Veel ruimte buiten voor de koeien. Ze krijg..

Reblochon

Reblochon

Is een gewassen korstkaas uit de Haute-Savoie (Alpen). Een zachte kaasmassa van koemelk. ..

Geitenkaas met vijg

Geitenkaas met vijg

Een gepasteuriseerd kaas, zacht van smaak. ..

Crémeux du Jura

Crémeux du Jura

Een zachte kaas uit Jura. Van koemelk en vol romig. ..

Fromage de Chaumes

Fromage de Chaumes

Uit de Dordogne, milde smaak en een pittig accent. Wordt gemaakt van 4 weken rijpe koemelk. ..

Crottin Chavingol

Crottin Chavingol

Geitenkaas, half hard ..