link
Roche Baron

Roche Baron

Koemelk, mild elegant blauw ader, Haute Loire. Heeft 3 weken rijping, de korst wordt ingewerkt me..

Saint-Félicien

Saint-Félicien

Een Franse kaas uit de Ardéche Rhone-alpes. Een rijping van 15 dagen, en zacht en romig van smaak..

Münster

Münster

Is een zachte kaas uit de Elzas van koemelk. De kaas is licht, glad en smeuïg. De geur is vrij ui..

Geitenkaasje met speculoos

Geitenkaasje met speculoos

een zachte en romige geitenkaasje met een laagje speculoos ..

Brie de Meaux

Brie de Meaux

Een kaas van rauwe koemelk. Niet gepasteuriseerde melk, is een lopende kaas met een eetbare korst..

Roombrie

Roombrie

Roombrie is een zachte kaas die zowel van rauwe als gespasteuriseerde melk wordt gemaakt. ..

Délice de Bourgogne

Délice de Bourgogne

Een kaas van zachte zuivel uit de Bourgogne streek. De rijping van de kaas is 2 tot 6 weken en he..

le Vieux pane

le Vieux pane

Vieux pane is een romige kaas uit Mayenne. Gemaakt van koemelk met een licht oranje korst. ..

Époisses

Époisses

Een kaas uit de Bourgogne, is een zachte smeuïge kaas, met een oranje/rode eetbare korst. ..

Montagnard

Montagnard

Een kaas uit de Vogezen (tegen de Zwitserse grens). Heeft een goudkleurige eetbare korst en een z..

Camembert Rustique

Camembert Rustique

Een rauwmelkse kaas, van koemelk uit Camembert Normandie. Heeft een rijping van 3 tot 4 weken, en..

Geitenkaas Bergerac

Geitenkaas Bergerac

Een zachte geitenkaas uit Bergerac streek, heeft een eetbare korst, en is geschikt voor koude en ..

Tomme de Savoie

Tomme de Savoie

Is een kaas uit de Savoie gemaakt van koemelk. Heeft een half harde grijze korst. Een zeer aparte..

Comté

Comté

Is een kaas uit de Jura van het koe ras Montbélliard. Veel ruimte buiten voor de koeien. Ze krijg..

Reblochon

Reblochon

Is een gewassen korstkaas uit de Haute-Savoie (Alpen). Een zachte kaasmassa van koemelk. ..